VILLE KIHO

Minä olen Ville Kiho, MT-erikoistunut urheiluhieroja ja dry needling terapeutti DNT®. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi  Tampereen Urheiluhierojakoulusta 06/2017. Olen suorittanut vuonna 2020 hierontojen tueksi MT-erikoistumistutkinnon (manuaaliset taidot). 2023 joulukuussa olen valmistunut dry needling-terapeutiksi. Olen Valviran rekisteriin merkitty terveydenhuollon ammattilainen. Olen toiminut yrittäjänä urheiluhierojana jo 6 vuotta. 

Koen työni olevan hyvin ihmisläheistä ja haluan työni olevan hyvinvointia korostava. Otan jokaisen asiakkaan vastaan yksilönä ja minulle on tervetulleita vastaanotolle ihan jokainen. Haluan hierontojen lisäksi tukea asiakasta myös kehon hyvinvointiin ja kehonhuoltoon liittyvissä kysymyksissä.

Vapaa-aikani on aktiivinen ja pyrinki liikkumaan monipuolisesti. Lempi harrastuksiini kuuluvat nykyään kuntosali, juoksu ja uinti. Minulla on taustaa tavoitteellisesta urheilusta tanssijana 18 vuotta. Koen omasta urheilijataustastani olevan hyötyä asiakkaiden kanssa työskennellessä. Viiden vuoden urani aikana vastaanotollani käynyt jo lukuisia eri urheilulajien edustajia.

TERVETULOA HIERONTAAN!


Koulutukseni:

Valmistunut Tampereen Urheiluhierojakoulusta koulutetuksi hierojaksi ja suorittanut Personal Trainer-tutkinnon 06/2017.

Suorittanut Osteopatiakoulu Atlaksessa Espoossa MT-erikoistumiskoulutuksen 11/2020.

Dry Needling terapeutti DNT® 12/2023.