KUKA MINÄ OLEN?


Olen Ville Kiho ja olen koulutukseltani koulutettu urheiluhieroja. Olen valmistunut Tampereen Urheiluhierojakoulusta 06/2017. Olen Valviran rekisteriin merkitty terveydenhuollon ammattilainen.

Asustelen Tampereella, mutta lapsuuden olen asunut Nokialla, jossa nyt toteutan unelmaani hierojana. Olen harrastanut SM-tasolla kilpatanssia 14 vuotta,  eli monta vuotta on saanut tanssikenkiä käyttää jalassa ja frakkiakin tullu pidettyä. Se on monta hyvää vuotta takana, mutta nyt on hieman tanssi jäänyt taakse koulujen ja töiden vuoksi. Tanssia olen jatkanut tällä hetkellä latino shown merkeissä ja pyrin olemaan aktiivinen tanssimaailmassa. Tulevaisuuden näkymät tuntuvat kaukaisilta, mutta haave päästä opiskeleen lisää näin mahtavaa alaa on suuri. Olen haaveilut erityisesti fysioterapeutin alasta hierontojen lisäksi.

Haluan työni olevan ihmisläheistä ja hyvinvointia korostava. Pidän siitä, että asiakkaat tuovat minulle haasteita ja saan edesauttaa heidän hyvinvointiaan. Välillä ratkotaan myös puhutuimpia uutisia, jutellaan unelmista ja pohditaan maailman menoa. Mutta tämä on myös tämän työn yksi parhaista puolista. Toivotan kaikki oikein tervetulleeksi hierontaan Nokialle Taka-Lauttalaan.